Voor een inspirerende werkomgeving

Waarom kiezen voor 4-Rest IT?

Als IT werkgever biedt 4-Rest IT een inspirerende werkomgeving met een diversiteit aan collega’s die samen interessante projecten uitvoeren bij toonaangevende klanten.

Wij zien onze medewerkers als partners waarmee we successen behalen & delen en waarbij beiden investeren in de relatie. De strategie van 4-Rest IT is gericht op samenwerken: met de klant, onze partners en met onze medewerkers. Op deze manier bouwen we een duurzame vertrouwensrelatie op; 1 + 1= 3. Wij zijn altijd op zoek naar professionals die sociaal, doelgericht, ambitieus en een tikkeltje eigenzinnig zijn. Kom kennis maken!

Investeren in mensen

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden we belangrijk. Daarom heeft 4-Rest IT een HR-beleid dat hierop aansluit. Wij reserveren elk jaar een budget voor elke medewerker voor persoonlijke ontwikkeling. In samenspraak met je manager wordt gekeken voor een traject waar zowel 4-Rest IT als de medewerker voordeel uit haalt.

Kennisdeling is een van onze belangrijkste essenties; zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers. Het uitgangspunt is dat je bij 4-Rest IT mag rekenen op een solide, marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Bekijk hieronder onze diensten