IT Resourcing

Ervaren IT professionals in de Financiële Sector,
Medische Sector, Overheid, Semi-Overheid en Industrie.

Samen één in IT.

BEL DIRECT 088 06 66 114

IT oplossingen

4-Rest IT helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering op IT gebied. Dat doen we door de inzet van IT specialisten. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren.

Samen succes

De strategie van 4-Rest IT is gericht op samenwerken: met de klant, onze partners en met onze medewerkers. Op deze manier bouwen we een duurzame vertrouwensrelatie op; 1 + 1= 3.

Inspirerende werkomgeving

Als IT Werkgever biedt 4-Rest IT een inspirerende werkomgeving met een diversiteit aan collega’s die samen interessante projecten uitvoeren bij toonaangevende klanten.

Innovatie

De juiste informatie altijd en overal beschikbaar, toegang tot de juiste applicaties, infrastructuren en optimale werkplekken; op platformen die altijd klaar zijn voor de toekomst. Door uw IT landschap te rationaliseren creëren we ruimte om te innoveren!

Kennis

Onze specialisten hebben kennis van actuele IT onderwerpen, spelen in op ontwikkelingen in de maatschappij, nieuwe markten en veranderingen in organisaties. Wij bieden tevens specialisten aan op servicemanagement, projectmanagement en transitiemanagement.

Eerlijke tarieven

Het uitgangspunt is dat je bij 4-Rest IT mag rekenen op marktconforme en eerlijke tarieven. Op deze wijze staan wij open in de markt en weet u als klant altijd wat u in huis heeft. Daarnaast is kennisdeling één van onze belangrijkste essenties; zowel met elkaar als met onze opdrachtgevers.

BEKIJK HIER ONZE VACATURES

BEL DIRECT 088 0 666 114

[jobs]

Terugbelverzoek

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Bel mij terug betreft

    captcha